Ne csak kirántva együk!
Hozzávalók:
50 dkg gomba
2 db főtt tojás
1db vöröshagyma
1 evőkanál vaj
2 kiskanál tejföl
10 dkg trappista sajt
ketchup ( vagy paradicsom)
delikát
Elkészítés:
A gombákat alaposan megtisztítottam, és a szárától megszabadítottam, majd félretoltam.
A sütőmet bekapcsoltam, hogy kellőképpen átmelegedjen mire hasznát szeretném venni.
Egy tálba raktam a következőket: a tojásokat, az apróra szeletelt hagymát, a vajat, a tejfölt, a ketchupot ezután delikáttal ízesítettem, és végül a sajtot rászórtam. Alaposan eldolgoztam, és kanál segítségével két gombafej közé töltöttem. Így jártam el az összes gombával.
Alufólia papírt vágtam a sütő rácsára, azután egyenként rápakoltam a sületlen ételt.
20-perc alatt elkészült, ezután tányéra helyeztem, és burgonyapürével tálaltam.
De lehet fokhagymás tejföllel locsolni.
Jó étvágyat kívánok !
Töltött gomba