Könnyen és olcsón - Utolsó kommentek
blfr2@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://konnyen.blog.hu/2010/04/27/hazi_keszitesu_szappanok/full_commentlist/1#c17924991
Válasz erre: Házi készítésű szappanok
2012-09-29T18:20:16+02:00
2012-09-29T18:20:16+02:00
pokheni
http://blog.hu/user/749182
szia,<br />
szerettem volna én is csinálni kiskorúval házi szappant ajándékba, de nem akartam lúggal dolgozni, ezért inkább a te módszeredre esett a választásom. sajnos akárhogy kavartam is a lereszelt babaszappant, csak nem akart megolvadni :-( te hogyan csináltad, hogy neked sikerült? milyen típusú szappant használtál? tudnál nekem ebben segíteni? mert ugyan a szülinap már elúszott, amire készült volna, de "mindjárt" itt a karácsony :-)))<br />
válaszodat előre is köszönöm, teljen kellemesen a napod!<br />
-h-
https://konnyen.blog.hu/2011/08/02/toltott_rizslabda/full_commentlist/1#c14152501
Válasz erre: Töltött rizslabda
2011-08-06T16:19:46+02:00
2011-08-06T16:19:46+02:00
Ilds.
http://blog.hu/user/344382
Majdnem olyan, mint a gyümölcs rizs, hidegen, csak más... nagyon fincsi lehet! Kívánom! :)
https://konnyen.blog.hu/2011/05/13/hazikenyer_2/full_commentlist/1#c13516265
Válasz erre: Házikenyér
2011-05-18T12:44:12+02:00
2011-05-18T12:44:12+02:00
Fedor
http://blog.hu/user/15862
A tojás meg vaj fölösleges bele, a szárított élesztőt meg pontosítanám egy 7 g-s zacskóra az egyszerűség kedvéért (konzervatívak kedvéért: 25 g rendes élesztő). Én évek óta így sütöm a kenyeret. Ja, és nem kenyérsütő gépben, hanem sütőben. Nem igazán macerásabb (az effektív meló kimerül a hozzávalók pár percnyi összegyúrásában, aztán már csak keleszteni kel, és időben sütőbe rakni), viszont az összhatás sokkal kenyérszerűbb :-)
https://konnyen.blog.hu/2010/11/22/hazi_csokolades_szaloncukor/full_commentlist/1#c11648746
Válasz erre: Házi csokoládés szaloncukor
2010-11-22T13:11:06+01:00
2010-11-22T13:11:06+01:00
Laci Today Magazin
http://blog.hu/user/520993
én meg Bailey'sd csináltam házilag.<br />
2deci minél zsírosabb tejet megmelegítünk, felkavarunk benne 4 evőkanál cukrot, majd hozzáüntünk 5deci főző vagy habtejszínt, mindegy. <br />
Köyben 2deci whiskyben (legolcsóbb is jó) elkavarunk 1 tasak mogyorókrémport (Aranka). <br />
Ezután a két trutyit összeöntjük, három napig hagyjuk a hűtőben összeérni, közben megrázogatjuk néha.<br />
Olyan, mint a "bolti" !
https://konnyen.blog.hu/2010/11/22/hazi_csokolades_szaloncukor/full_commentlist/1#c11647274
Válasz erre: Házi csokoládés szaloncukor
2010-11-22T11:05:07+01:00
2010-11-22T11:05:07+01:00
Borzasztó Károly
http://blog.hu/user/181776
marcipánnal is remek :)
https://konnyen.blog.hu/2010/07/14/tejszines_rolo/full_commentlist/1#c11080942
Válasz erre: Tejszínes roló
2010-09-21T23:42:00+02:00
2010-09-21T23:42:00+02:00
Ernő88
http://blog.hu/user/291726
Na ez igazán isteninek tűnik:)
https://konnyen.blog.hu/2010/08/17/ha_szorit_a_cipo/full_commentlist/1#c10766142
Válasz erre: Ha szorít a cipő
2010-08-19T09:08:05+02:00
2010-08-19T09:08:05+02:00
Ajánlom még a módszert, amit Hamupipőke mostohája alkalmazott. <br /><br />
Soha, de soha ne vásárolj olyan cipőt ami nem passzol a lábadra!<br /><br />
Amikor fiatal voltam és is meg tettem, nem egyszer. A szűk cipők miatt sarkantyút sikerül növeszteni, és ez még csak a jobbik eset, bütyök, tyúkszem az életed végéig megkeseríti az életed. <br /><br />
A lábadra nem csak addig van szükséged amíg a férfiak megbámulják vadi új topánkádban.
https://konnyen.blog.hu/2010/06/08/hazi_joghurt_3/full_commentlist/1#c10626211
Válasz erre: Házi joghurt
2010-08-03T02:31:12+02:00
2010-08-03T02:31:12+02:00
James L2
http://blog.hu/user/144088
Nekem egy éjszaka alatt el szokott készülni. Először is habverővel keverem össze a tejet a joghurttal, majd a tálat berakom a sütőbe. De a sütőt nem kapcsolom be, hanem berakok mellé egy kislámpát, 100 Wattos ízzóval, így az melegít. Csak azért teszem sütőbe, mert ott nincs légmozgás.
https://konnyen.blog.hu/2010/06/25/trukkok_praktikak_turpissagok_a_konyhaban_3_resz/full_commentlist/1#c10626205
Válasz erre: Trükkök, praktikák, turpisságok, a konyhában 3-rész
2010-08-03T02:23:44+02:00
2010-08-03T02:23:44+02:00
James L2
http://blog.hu/user/144088
Másik módszer: megvárom, míg rászárad a nokedli szaggatóra a tészta, majd szárazon kaparom le, mosogatás előtt.
https://konnyen.blog.hu/2010/04/25/zoldsegleves_5/full_commentlist/1#c9612419
Válasz erre: Zöldségleves
2010-04-27T13:11:28+02:00
2010-04-27T13:11:28+02:00
reKorrekt
http://blog.hu/user/48958
"nem tudom elképzelni az ebédet leves nélkül"<br /><br />
Vagyunk így ezzel páran :)
https://konnyen.blog.hu/2010/03/29/husveti_asztali_disz/full_commentlist/1#c9266087
Válasz erre: Húsvéti asztali dísz
2010-03-30T13:07:53+02:00
2010-03-30T13:07:53+02:00
Droli
http://blog.hu/user/10360
Itt megnézheted:<br /><a rel="nofollow" href="http://segitseg.blog.hu/2007/01/29/hogyan_szerkesszunk_kepet_a_blogunkba">segitseg.blog.hu/2007/01/29/hogyan_szerkesszunk_kepet_a_blogunkba</a>
https://konnyen.blog.hu/2010/03/29/husveti_asztali_disz/full_commentlist/1#c9261521
Válasz erre: Húsvéti asztali dísz
2010-03-30T03:16:02+02:00
2010-03-30T03:16:02+02:00
franko
http://blog.hu/user/94744
szia,kérlek segíts abban, hogyan lehet képet felrakni.. most indítok egy blogot, és nem jövök rá.. Nagyon béna, tudom..