Belegondoltatok már abba, hogy sok étteremben is hasonló ételeket készítenek, mint te otthon, csak éppen gazdagon díszítik, és ez teszi igazán olyan gusztává!
Hozzávalók: 4db nagyobb csirkemellfilé, 1evőkanál vaj, 1evőkanál kenhető krémsajt, ízlés szerint só, csipet bors, 1kiskanál delikát, 2db alma, 2 evőkanál tejföl.
Elkészítés: Egy jénai tálat kikentem a vajjal, majd a sajtkrémmel. A meghámozott almákat apró darabokra vágtam, és a vajazott edény alját kibéleltem a gyümölccsel. A húsokat alaposan megmostam, és sóval, majd borssal beszórtam, ezután az almadarabokra helyeztem. A maradék gyümölcsszeleteket a hús tetejére halmoztam.
2 evőkanál tejfölt belecsurgattam egy bögrébe, és felhígítottam vízzel, és a húsrakásra locsoltam.
Delikáttal gazdagon megszórtam, és előmelegített sütőben készre sütöttem.
Főtt burgonyával tálaltam az almával rakott ételemet.
Finom ízt kölcsönzött ennek az egyszerű ételnek az alma, és a sajt!
Jó étvágyat kívánok!:)
„Csicsás” csirkemell: