Készítsünk ebédet egy csomag tésztából, és némi hozzávalóból!
Hozzávalók: 1kg tészta, ízlés szerint delikát, fokhagymapor, bors, egy kisebb kiszerelésű natúr joghurt, 1 evőkanál sajtkrém, 1db paradicsom, csipet petrezselyemzöld.
Elkészítés: Egy nagyobb lábasba félig fizet engedtem, és forrni hagytam, majd 1kg tésztát beleszórtam, és egy kávéskanál olajat csurgattam hozzá, hogy a tészta ne tapadjon össze.
Ahogy a tésztám megpuhult, és szinte az összes víz elfőtt róla lehúztam az edényt a tűzről, és hozzáadtam ízlés szerint delikátot, borsot, majd fokhagymaport, és jól elkavartam.
Ezután a sajtrémet dolgoztam el a tésztán, és a natúr joghurtot.
Picit visszahúztam a zománcos edényt a tűzre, és kavargattam közben, hogy le ne égjen a tészta.
Egy darab paradicsomot jól megmostam, és apró darabokra felkockáztam , és az ételbe dobáltam, és hagytam, hogy a paradicsom kicsit megpuhuljon. Én még öntöttem egy pici meleg vizet a tésztás ételre, hogy ne ragadjon le, és ahogy kész lett tányérra szedtem belőle, és aprított petrezselyem zölddel díszítettem .
Végtelen egyszerű, és könnyen elkészíthető.
A sajtkrém, és a paradicsom finom ízt kölcsönzött ennek az ételnek.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 20 perc
Csurgatott tészta: